Τέλος της 6ης Εβδομάδας του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Light Hub

Τέλος της 6ης Εβδομάδας του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Light Hub

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η 6η βδομάδα του Εκπαιδευτικού προγράμματος της θερμοκοιτίδας Light Hub. Οι ενότητες πραγματοποιήθηκαν στο Συνεργατικό Χώρο της Δομής Επιχειρηματικότητας Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου.

Σε αυτή την εβδομάδα παρουσιάστηκε από τον κ. Δημήτριο Σκουρογιάννη (διεθνώς καταξιωμένος designer και σύμβουλος καινοτομίας) η ενότητα που αφορούσε τον πειραματισμό μίας ιδέας στα δεδομένα της αγοράς που επρόκειτο να  δραστηριοποιηθεί, ολοκληρώνοντας έτσι ένα workshop. Από αυτήν έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες και εφόδια για την συνέχεια των προσπαθειών τους. Αυτή ήταν η τελευταία εκπαιδευτική ενότητα για το έτος του 2022, καθώς η συνέχεια της θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2023.

Στόχος του προγράμματος επιχειρηματικής ανάπτυξης, είναι να δώσει στις ομάδες και τα άτομα που εντάχθηκαν κατόπιν αίτησης στο πρώτο στάδιο, τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μετασχηματίσουν την ιδέα τους σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο θα αποτυπώσουν σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση.

Το Light Hub, είναι η δομή στήριξης επιχειρηματικότητας που δημιουργήθηκε από το  Επιμελητήριο Έβρου. Εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» και υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.