Slaps

SLAPS

Γνώρισε τις ομάδες του Light Hub

Είστε ιδιοκτήτης καφετέριας ή θέλετε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με διασκεδαστικό και ελκυστικό τρόπο; Μην κοιτάτε παραπέρα! Η Slaps είναι εδώ για να φέρει επανάσταση στο μάρκετινγκ σας με την καινοτόμο υπηρεσία Slaps4brands. Θα δώσουμε στο προϊόν σας μια ψηφιακή αναβάθμιση, παρέχοντας στους πελάτες σας μια καθηλωτική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν.
Φανταστείτε τους πελάτες σας να αλληλεπιδρούν με βίντεο, ήχους, podcasts, παιχνίδια, φίλτρα Instagram και πολλά άλλα, όλα μέσω της κάμερας του τηλεφώνου τους. Η τεχνολογία αιχμής μας μετατρέπει το μάρκετινγκ σε παιχνίδι που αλλάζει τα δεδομένα, δημιουργώντας μόνιμες αναμνήσεις και ενισχύοντας την αφοσίωση στη μάρκα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Το Ανθολόγιο των χαστουκιών μας προσφέρει ένα μοναδικό άλμπουμ που συνδυάζει τυπωμένες φωτογραφίες με ψηφιακές αφηγήσεις. Ξαναζήστε αγαπημένες στιγμές χρησιμοποιώντας ήχο, εικόνες, τρισδιάστατα μοντέλα και πανοραμικές φωτογραφίες, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πιο σύγχρονα εργαλεία αφήγησης ιστοριών. Η φιλική προς το χρήστη τεχνολογία μας διατηρεί τα ψηφιακά σας αρχεία οργανωμένα σε ένα μέρος, καθιστώντας εύκολη τη διατήρηση των αναμνήσεων και την κοινή χρήση τους με άλλους.

Στη Slaps, μας ενδιαφέρει η αξιοποίηση της πρωτοποριακής τεχνολογίας για τη βελτίωση των καθημερινών εμπειριών. Αφήστε μας να σας δείξουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να ανθίσει και να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές για τους πελάτες σας.

Μέλη ομάδας:

Κωνσταντίνος Ορδουμποζάνης και συνεργάτες