Εγκαίνια Συνεργατικού Χώρου Light Hub

Εγκαίνια Συνεργατικού Χώρου Light Hub

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Συνεργατικού Χώρου της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου.

Ο συνεργατικός χώρος με χρηματοδότηση από ίδια κεφάλαια και από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG SEA, έρχεται ως επιστέγασμα να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την ωρίμανση της κοινότητας προς τη δημιουργία νέων και νεοφυών επιχειρήσεων ενώ παράλληλα συμπληρώνει τη λειτουργία της δομής στήριξης προσφέροντας δράσεις για την ενίσχυση των υφισταμένων επιχειρήσεων. Ο συνεργατικός χώρος θα αποτελέσει το μέσο για τη μεταφορά της γνώση που παράγεται από τη δομή στήριξης προς  την κοινωνία ενισχύοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Στην τελετή θα παραστούν διακεκριμένοι μέντορες και coaches που στελεχώνουν την επιστημονική επιτροπή του Light Hub ενώ θα παρουσιαστούν και τα εργαστήρια που ξεκινούν να λειτουργούν στο Light Hub (Light Hub Labs), το εργαστήριο Νευρομάρκετινγκ, και το Design Lab. 

Η Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου υποδέχτηκε τον πρώτο κύκλο ωφελουμένων με 10 αιτήσεις τον Οκτώβριο του 2021 από τους οποίους οι έξι έχουν περάσει στο Β’ στάδιο υποστήριξης του, ενώ επί του παρόντος είναι ενεργός ο δεύτερος κύκλος για εισδοχή ωφελουμένων με 14 αιτήσεις ο οποίος κλείνει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Το έργο SEA συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Ένα συναρπαστικό πάνελ συζήτησης για τον ανθρώπινο παράγοντα στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Στην συζήτηση συμμετέχουν:
– Δημήτρης Λακασάς, συγγραφέας του βιβλίου άνθρωπος 4.0, CEO Olympia Electronics
– Θοδωρής Σπηλιώτης, συγγραφέας και θεμελιωτής του Αθωνικού Μanagement
– Δρ Γιάννης Καλογεράκης, εκπαιδευτής εμψυχωτής στελεχών επιχειρήσεων, CEO JMK Training
-Λήδα Καράμπελα, Corporate reputation strategist, Leadership/performance coach
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
————–
Διεύθυνση:
Light Hub – Co working space
Κωνσταντινουπόλεως 34, Ισόγειο