Ολοκλήρωση της 5η Εβδομάδας Εκπαιδευτικού Προγράμματος Light Hub

Ολοκλήρωση της 5η Εβδομάδας Εκπαιδευτικού Προγράμματος Light Hub

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η 5η βδομάδα του Εκπαιδευτικού προγράμματος της θερμοκοιτίδας Light Hub. Οι ενότητες πραγματοποιήθηκαν στο Συνεργατικό Χώρο της Δομής Επιχειρηματικότητας Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου.

Σε αυτή την εβδομάδα παρουσιάστηκε από τον κ. Γεώργιο Θερίου (Αν Καθηγητής, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος) ενότητα με θέμα τον πειραματισμό μίας ιδέας στα δεδομένα της αγοράς που επρόκειτο να  δραστηριοποιηθεί. Από αυτήν έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες και εφόδια για την συνέχεια των προσπαθειών τους. Επιπρόσθετα, στα δεύτερο μέρος της ενότητας οι ωφελούμενοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία έμπνευσης του κ. Γεώργιου Μανώλη (Managing Partner ONELITY) μεταφέροντας χρήσιμες εμπειρίες για το πως μια Start Up εταιρεία κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά.

Στόχος του προγράμματος επιχειρηματικής ανάπτυξης, είναι να δώσει στις ομάδες και τα άτομα που εντάχθηκαν κατόπιν αίτησης στο πρώτο στάδιο, τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μετασχηματίσουν την ιδέα τους σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο θα αποτυπώσουν σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση.

Το Light Hub, είναι η δομή στήριξης επιχειρηματικότητας που δημιουργήθηκε από το  Επιμελητήριο Έβρου. Εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» και υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.