Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Princeton

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Princeton

Στα πλαίσια συνεργασίας μας με το Princeton University έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στη πόλη μας τον Jason.

O Jason είναι φοιτητής του πανεπιστημίου του Princeton και στα πλαίσια του Princeton Office of International Programs International Internship Program θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή πρακτική του άσκηση στο Light Hub διευρύνοντας τα σύνορα του οικοσυστήματος της επιχειρηματικότητας στη περιοχή μας.

Στις δύο πρώτες του εβδομάδες στην Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε τα μουσεία της περιοχής μαθαίνοντας για την ιστορία του τόπου, την κουλτούρα και το τρόπο ζωής. Επιπλέον, γνώρισε τις start up ομάδες του Light Hub καθώς και μέλη της διοίκησης, αποκτώντας μια γενική εικόνα για το τι σημαίνει ο όρος θερμοκοιτίδα, καθώς και ποιες είναι οι δράσεις που προσφέρονται σε start up ομάδες στην Ελλάδα.

Ελάτε να τον γνωρίσουμε…

Είμαι τριτοετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Princeton και σπουδάζω συγκριτική λογοτεχνία με ενδιαφέροντα στη γνωστική επιστήμη και την επιχειρηματικότητα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα προάστια της Ατλάντα της Τζόρτζια. Στο Princeton, είμαι επικεφαλής συντάκτης κειμένων στην εφημερίδα The Daily Princetonian, EcoRep Leader για το Γραφείο Αειφορίας και βοηθός έρευνας στο Εργαστήριο Κοινωνικής Νευροεπιστήμης. Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να παίζω τσέλο, να βλέπω ταινίες και να πηγαίνω στο γυμναστήριο.

Εργάζομαι επίσης στο TigerLaunch, τον μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας στον κόσμο, όπου βοηθάω στην εξεύρεση κριτών από εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων και οργανώνω την υλικοτεχνική υποδομή για τον διαγωνισμό startup pitch. Τον περασμένο χρόνο, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης για να βοηθήσω στον συντονισμό του συνεδρίου επιχειρηματικότητας NES UNICON.

Οι εμπλουτιστικές εμπειρίες μου με το TigerLaunch μου κέντρισαν το ενδιαφέρον για τον χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας, γι’ αυτό και αναζήτησα μια θέση πρακτικής άσκησης στο Light Hub. Αυτό το καλοκαίρι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το Light Hub για να εισχωρήσω στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων και να μάθω περισσότερα για την επιχειρηματικότητα και τις επιχειρήσεις.

Καλώς ήρθες Jason.