Το Light Hub συμμετέχει στο Demo Day

Το Light Hub συμμετέχει στο Demo Day

Demo Day Καινοτομίας!

Στις 14 Φεβρουαρίου, στις 18.00μ στο Impact Hub Athens , θα πραγματοποιηθεί ένα  event παρουσίασης “pitching” στο οποίο πολλά υποσχόμενες startups από την Αλεξανδρούπολη και τη Βόρεια Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν, να παρουσιάσουν τα projects τους και να συνδεθούν με μια κοινότητα επενδυτών περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματος!Παράλληλα, αξιοποιούν τη συλλογική νοημοσύνη ενός σχετικού κοινού, που αποτελείται από μέλη της κοινότητας και συνεργάτες, με σκοπό να λάβουν πολύτιμο feedback.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Impact Hub μέλος του δικτύου των 8 αγροτικών θερμοκοιτίδων που δημιουργήσαμε, με σκοπό την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής κοινότητας στην ελληνική περιφέρεια.

Οι startups που θα βρεθούν στη σκηνή του Impact Hub Athens θα είναι οι εξής:

Η ομάδα Graphometrics αναπτύσσει ένα λογισμικό που θα λειτουργήσει ως τεστ προσυμπτωματικού ελέγχου και ιατρική εξέταση για τη νόσο του Πάρκινσον, χρησιμοποιώντας τη Μηχανική Μάθηση & ΑΙ.

Η “NEREID | The future of yachting experience“, είναι μια start-up εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης πολλαπλών πλατφορμών για μαρίνες και ολοκληρωμένη υποστήριξη υπηρεσιών για τους ιδιοκτήτες σκαφών. Σκοπός του NEREID είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των ιδιοκτητών σκαφών και των μαρινών, μέσα από μια καινοτόμο πλατφόρμα.

Το E-waitress είναι ένας συνδυασμός τεσσάρων εφαρμογών σε μία που απευθύνεται σε εστιατόρια και καφετέριες μέσω των οποίων οι πελάτες μπορούν να δουν το μενού, να καλέσουν το σερβιτόρο και να προσθέσουν την κριτική τους σε πραγματικό χρόνο. Όσο οι πελάτες μπορούν να καλούν το προσωπικό μέσω των smartphone ή των smartwatches τους, οι ιδιοκτήτες έχουν πρόσβαση σε σχετικά στατιστικά στοιχεία και μετρήσεις.

Η Metabolio είναι μια πλατφόρμα τηλεϊατρικής που συνδέει τα άτομα με παχυσαρκία με σχετικούς επαγγελματίες υγείας, δημιουργώντας μια ψηφιακή κλινική παχυσαρκίας που συνδυάζει υψηλή τεχνογνωσία με ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής.

Είσαι expert, startup ή επενδυτής?

🖊  Κλείσε τη θέση σου συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής εδώ