Βιώσιμη Μόδα στη Βόρειο Ελλάδα

Βιώσιμη Μόδα στη Βόρειο Ελλάδα

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου γνώρισε επιχειρήσεις που μέσω της μόδας κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

Η εκδήλωση αποτελεί το πρώτο γεγονός για τη «Βιώσιμη Μόδα» στη Βόρεια Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, από τις 17:00 μμ στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Θράκη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Επιμελητηρίου Έβρου. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις προϊόντα και να συνομιλήσεις με brands, παραγωγούς και σχεδιαστές που αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος της βιώσιμης μόδας και κλωστοϋφαντουργίας.

Η δράση διοργανώνεται από το Fashion Revolution Greece, το Lighthub, το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού Σουφλίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων, ενημερωτικές δραστηριότητες, ενεργό διάλογο για τις τάσεις και τις εξελίξεις στον κλάδο. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί με ένα cocktail και networking event.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν brands, παραγωγοί, καινοτόμοι startuppers και υποστηρικτές της βιώσιμης μόδας όπου θα εκθέσουν και θα προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες τους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες, προσφέροντας στους καλεσμένους ένα φιλικό κλίμα, ώστε να μπορούν να συζητήσουν και να ανταλλάξουν γνώμες και ιδέες.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό, δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά επιχειρήσεις μόδας που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Γνωρίστε τους Συμμετέχοντες