Επίσκεψη Light Hub στο Netherlands Innovation Center: Μία Γέφυρα Καινοτομίας

Επίσκεψη Light Hub στο Netherlands Innovation Center: Μία Γέφυρα Καινοτομίας

Πρόσφατα, οι εκπρόσωποι της δομής στήριξης επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Έβρου (Light Hub), βρέθηκαν στην Ολλανδία για να επισκεφτούν το Netherlands Innovation Center (NIC), ένα σημαντικό κέντρο καινοτομίας και τεχνολογίας που αποτελεί μια σημαντική ευρωπαϊκή γέφυρα με την Κίνα. Η αποστολή αυτής της επίσκεψης ήταν να διερευνηθούν οι προοπτικές συνεργασίας μαθαίνοντας περισσότερα για τις δυνατότητες που προσφέρει το NIC.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο διαχειριστής του Light Hub, Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, μαζί με τον Δημήτρη Σκουρογιάννη, global designer και μέντορα στο Light Hub, συναντήθηκαν με τον Yuanjie Yu, Operation Director at Amsterdam Branch, ώστε να συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας και τις ευκαιρίες ανάπτυξης για τα start-ups που στηρίζει η θερμοκοιτίδα Light Hub.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ένας ωφελούμενος της θερμοκοιτίδας Light Hub, που συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης της θερμοκοιτίδας και θα επωφεληθεί από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη συνεργασσία με το Netherlands Innovation Center.

Η επίσκεψη στο Netherlands Innovation Center αποτελεί ένα πολύτιμο βήμα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κοινότητας.Το Light Hub και το Netherlands Innovation Center αναμένεται να διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα, όπως η ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης, η συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα και η υποστήριξη της διεθνοποίησης των start-ups στην Ευρώπη και στην Κίνα.

Συνολικά, η επίσκεψη των εκπροσώπων του Light Hub στο Netherlands Innovation Center ανοίγει νέους ορίζοντες συνεργασίας και διεθνούς αλληλεπίδρασης. Καθώς προχωρούμε προς το μέλλον, αναμένουμε να βλέπουμε περισσότερες επαφές για συνεργασίες αυτού του είδους που θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση των υπηρεσίών προς τις επιχειρηματικές ομάδες που εντάσσονται στους κόλπους του Light Hub.

Περισσότερα για το

Netherlands Innovation Center