Βραβεύσεις Ομάδων : Interreg SEA Greece – Bulgaria

Βραβεύσεις Ομάδων : Interreg SEA Greece – Bulgaria

Στα πλαίσια της 19ης Διεθνής Έκθεσης Alexpo2023 πραγματοποιήσαμε την απονομή βραβείων για τις νικίτριες ομάδες στο πρόγραμμα του Διασυνοριακού Επιταχιντή Ιnterreg SEA Greece – Bulgaria.

Την απονομή των επάθλων πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και πρωτεργάτης του εκγειρήματος της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας τονίζοντας, τη σημασία που έχει για τη περιοχή μας η εξέλιξη της επιχειρηματικότητας και δη η προσέλκυση επιχειρηματιών για την ανάδειξη της.

Το πρόγραμμα SEA έφτασε στο τέλος του με τις νικίτριες ομάδες να ανακοινόνονται και να παραλαμβάνουν τα χρηματιικά τους έπαθλα. Στη πρώτη θέση βρέθηκε η start up ομάδα Slaps που έχει ως προϊόν την ψηφιακή αναβάθμιση, παρέχοντας στους πελάτες μια καθηλωτική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν, μέσω της αλληλεπίδρασης με βίντεο, ήχους, podcasts, παιχνίδια, φίλτρα Instagram και πολλά άλλα, όλα μέσω της κάμερας του τηλεφώνου τους. Το χρηματικό έπαθλο αφορούσε τα 3.000 ευρώ, παροχή της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας ONELITY .

Την δεύτερη θέση και το έπαθλο 2.000 ευρώ, παροχή της Εταιρείας EΛΙΝΟΙΛ κατέλαβε η Start up ομάδα της Nereid, η οποία διαθέτει ένα ολοκληρωμένο διαπλατφορμικό σύστημα διαχείρισης για μαρίνες, με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την πλήρης υποστήριξη προς τους πλοιοκτήτες.

Την τρίτη θέση και το έπαθλο των υπηρεσιών Cloud αξίας 2.000 ευρώ παροχής της εταιρείας LANCOM  κέρδισε η ομάδα AInvestor η οποία αξιοποιεί τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης για να φέρει επανάσταση στο χώρο των χρηματιστηριακών συναλλαγών.

Η απονομή ήταν ανοιχτή στο ευρύ κοινό και παρερέθηκαν σε αυτή οι:

  • Χριστόδουλος Τοψίδης (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου)
  • Θοδωρής Σπηλιώτης Θεμελιωτής Αθωνικού Management, Συγγραφέας (μέλος Επιστιμονικής Επιτροπής Light Hub)
  • Γεώργιος Ατσαλάκης (Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής, Αναπλ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Εργαστήριο Ανάλυσης Δεδομένων και Πρόβλεψης)
  • Δημήτρης Σκουρογιάννης (Expert in Multidisciplinary Design Innovation, μέλος κοινότητας μεντόρων)
  • Γιώργος Βερούλης (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Όμιλος ΕΛΙΝΟΙΛ, μέλος κοινότητας μεντόρων)
  • Γιώργος Mανώλης (Managing Partner ONELITY, μέλος κοινότητας μεντόρων)
  • Ελένη Ξανθοπούλου (Επικεφαλής του Τμήματος Πωλήσεων της Lancom)